Intenció Missionera-juliol

Intenció Missionera-juliol
.

dimarts, 29 de març de 2016

Vocacions Natives 2016


El proper 17 d'abril se celebren conjuntament la jornada mundial de pregària per les vocacions i la jornada de vocacions natives sota el lema "ET MIRA AMB PASSIÓ"

Jornades vocacionals.És un dia perquè les nostres Esglésies assumeixin el compromís per a les vocacions, com a do de l'Esperit Sant. Jornada de pregària i cura per al discerniment, la maduració i el reconeixement públic de cada vocació.

 Vocacions. Dues cares reflecteixen l'alegria d'haver estat cridats per compartir l'amor de Déu amb els altres germans, en el si de la comunitat cristiana. Aquesta, és la llar i la família en què neix la vocació, perquè tota ella és vocació.

 Universalitat.  Ningú és anomenat exclusivament per a una regió, un grup o un moviment eclesial, sinó al servei de l'Església i del món. "Un signe clar de l'autenticitat d'un carisma és la seva eclesialitat, la seva capacitat per integrar-se harmònicament en la vida del Poble sant, fidel de Déu per al bé de tots" (EG 130). Disponibilitat per servir l'Església on ella ho necessiti (cf. Ac 13,1-4). 

 "Et mira ..." Tota vocació en l'Església té el seu origen en la mirada compassiva del Senyor. Conversió i vocació s'impliquen mútuament al llarg de la vida del deixeble missioner. La mirada de Jesús , amb tota la seva força d'amor, genera una activitat missionera, de servei, d'entrega.

 "... Amb passió" Passió capaç de vèncer la indiferència i l'individualisme. Deixem que la mirada de Jesús recorri els nostres carrers i ens retorni l'alegria, l'esperança, la joia de la vida: "Res en Ell és mancat de compassió" (MV 8).

llista de vídeos de missions


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.

Novetats

Octubre Missioner


Guia Compartir la MIsión 2017
Missioners.cat


Malalts missioners setembre octubre 17


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.