divendres, 13 de maig del 2016

El Papa felicita OMP Espanya

El Papa Francesc ha expressat la seva admiració pel treball que realitza Obres Missionals Pontifícies Espanya: "Cal seguir treballant, que no decaigui l'ànim, compten amb la meva benedicció" 


El Papa Francesc ha expressat la seva admiració pel treball que realitza Obres Missionals Pontifícies Espanya. En la conversa que va mantenir amb el director de la institució, Anastasio Gil, el Sant Pare va reconèixer i  va agrair l'esforç que fa tot el personal, les Delegacions de Missions i els voluntaris que col·laboren amb Obres Missionals Pontifícies. Va afirmar estar al corrent de les activitats organitzades i animar a tot l'equip a seguir treballant pel mateix camí, ja no deixar de moure’s per les missions.

El dimarts 10 de maig Anastasio Gil va ser convidat per la Santa Seu a participar a la Missa diària que el Papa celebra a Santa Marta, amb motiu de la seva reelecció com a director nacional d'OMP Espanya. Després de l'Eucaristia, el Sant Pare va dedicar uns minuts a conversar amb ell. En un ambient amable, Anastasio Gil li va agrair les seves paraules de l'homilia, en què va elogiar l'exemple dels missioners , i va posar l'exemple de Sant Francesc Xavier.

D. Anastasio va lliurar al Sant Pare un exemplar del llibre “Els cartells del Domund” que recopila tots els cartells de la Jornada des de 1941 fins a l'actualitat, i junts van estar observant el cartell de 2006, ja que el lema es va centrar, precisament, amb Sant Francesc Xavier. A més d'aquest obsequi, el director nacional li va lliurar un donatiu de part dels treballadors d'OMP Espanya per a Ucraïna. 

El Papa Francesc va animar a Anastasio Gil a seguir treballant per la missió amb la mateixa força que ho està fent, i li va afirmar que segueix amb grat tota l'activitat d'animació missionera que duu a terme OMP Espanya . "Cal seguir treballant, que no decaigui l'ànim, compten amb la meva benedicció ", ha conclòs.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.