Intenció Missionera-juliol

Intenció Missionera-juliol
.

dilluns, 18 de juliol de 2016

12ª Eucaristia Missionera a Sant Feliu de Llobregat


El passat dissabte 16 al matí es celebrà a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat la dotzena Eucaristia Missionera, de les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona. Fou presidida pel Bisbe Mons. Agustí Cortès Soriano i concelebrada per vuit sacerdots, la majoria missioners.

 El Senyor Bisbe en la seva homilia i en les pregàries, va tenir molt present als missioners, els grups de laics i altres sacerdots, que donen i han donat el millor que tenen per testimoniar el missatge de Jesús en els llocs on són enviats.

 En acabar la Missa els missioners i familiars presents, uns cinquanta, donaren un breu testimoniatge resseguint els diversos continents. Entre ells destaquem el P. Jaume Calvera que va sevir a Sudàfrica i és l’actual director de Mundo Negro. També assenyalem que vingueren de Terol els pares de la missionera de Torrelles de Llobregat, Cristina, que amb l’espòs i els fills han estat sis anys a Bolívia. 

Estaven representatdes les institucions Mans Unides. Ocasha-CCS, Malaria 40 i Makary -Blangoua.

  Els participants, missioners i missioneres, religiosos i laics, gaudeixen molt aquestes jornades perquè senten que ocupen un lloc important en el cor dels nostres bisbats. Desprès de la celebració, varem compartir un refrigeri amb tots els assistents a les dependències de la mateixa Casa de l’Església. Aquesta celebració reforça la dimensió missionera de les nostres Diòcesis, en la Província Eclesiàstica de Barcelona.

llista de vídeos de missions


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.

Novetats

Octubre Missioner


Guia Compartir la MIsión 2017
Missioners.cat


Malalts missioners setembre octubre 17


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.