dijous, 23 de febrer del 2017

XIV Trobada missionera de joves “Una cosa et falta….”

El Papa Francesc advertia als joves en la Trobada de Cracòvia el 30 de juliol de 2016 del perill de la paràlisi que porta a ser "joves de sofà", a buscar la felicitat en la comoditat i l’immobilisme. Davant d'aquesta realitat tan estesa, el Papa els proposava l'exemple de Saqueu, que va deixar la seva forma còmoda de pensar i de viure per seguir Jesús en el seu amor i servei als pobres.

En aquesta edició de la Trobada missionera de joves es vol continuar aprofundint en aquesta dinàmica i en la seva aplicació al compromís missioner dels joves. Per a això hi ha un programa proposat en base a tres passos a desenvolupar durant tot durant la Trobada: reflexió, trobada i missió.


Així, el dissabte al matí es dedica a l'oració del text bíblic del lema -la trobada de Jesús amb el jove ric- i a la reflexió sobre la pregunta "qui sóc jo?", Perquè els joves puguin aprofundir en el seu interior i descobrir com són a la llum de l'Evangeli. La tarda se centra en la trobada amb Jesús: que els joves, un cop s'han descobert a si mateixos i s'han trobat amb la seva realitat, arribin a una trobada personal amb Jesucrist, com va succeir al jove ric, i puguin escoltar la resposta de Jesús: "Ets bo, però encara et falta una cosa". Finalment, diumenge es dedica a la missió; agafant com base l'homilia del Papa Francesc als joves a Croàcia en la Missa de cloenda de la JMJ a Croàcia, on es comenta les tres temptacions que té Saqueu i que estan impedint la trobada amb Jesús. Es vol donar resposta a aquestes temptacions paralitzants amb el testimoni de tres missioners. Finalment, la celebració de l'Eucaristia posa fi a la trobada.

+ informació


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.