dilluns, 2 d’octubre del 2017

Octubre Missioner, el mes de les missions

OMPRESS- Durant aquest mes d'octubre, l'Església Catòlica celebra el mes de les missions. 

L'Obra Pontifícia de Propagació de la Fe desplega la seva activitat al llarg de tot l'any, però amb major intensitat durant aquest mes d'octubre, que es corona amb el Diumenge Mundial de la Propagació de la Fe, més conegut com el DOMUND. 

Aquesta iniciativa, l'Octubre Missioner, vol brindar a la comunitat cristiana l'ocasió de donar una dimensió universal a la seva cooperació missionera i augmentar l'esperit missional en els fidels, fomentant les oracions i els sacrificis a favor de les missions.

 Les Obres Missionals Pontifícies d'Espanya proposen, com tots els anys, que, durant les quatre setmanes del mes d'octubre, els cristians dediquem cadascuna d'elles a una intenció concreta. Així la primera setmana està dedicada a la pregària, la segona, al sacrifici, la tercera, a l'almoina i, la quarta, a la vocació missionera. En aquest sentit, en la majoria de les diòcesis espanyoles s'han organitzat diferents activitats missioneres, com a part de l'Octubre Missioner. 

Com diu el Papa Francesc al Missatge del DOMUND 2017: "a través d'una profunda espiritualitat missionera, que cal viure cada dia, d'un compromís constant de formació i animació missionera, nois, joves, adults, famílies, sacerdots, religiosos i bisbes s'involucren perquè creixi en cadascun un cor missioner ".

 "La Jornada Mundial de les Missions, promoguda per l'Obra de la Propagació de la Fe, és una ocasió favorable perquè el cor missioner de les comunitats cristianes participi, a través de l'oració, del testimoni de vida i de la comunió de béns , en la resposta a les greus i vastes necessitats de l'evangelització ", recorda el Papa.

Clica la imatge 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.