dilluns, 9 d’abril del 2018

150 joves a la Trobada Missionera de l'Escorial


OMPRESS-MADRID - Aquest cap de setmana, més de 150 joves de 31 diòcesis espanyoles s'han donat cita a El Escorial en la trobada organitzada per les Obres Missionals Pontifícies. Des de divendres a la nit, els assistents van poder gaudir de diferents experiències, testimonis i celebracions que els van animar a reflexionar sobre la seva vocació missionera.
La vetllada de divendres va ser dirigida pel cantautor Unai Quirós, qui amb la seva música, en ambient de pregària, va aconseguir que els assistents gaudissin cantant i pregant.
Fent honor al lema d'aquesta Trobada Missioner de Joves, "Déu és aquí i jo no ho sabia", durant la jornada de dissabte, els participants van descobrir en quins moments de les seves vides Déu havia sortit al seu encontre. Van escoltar el testimoni de Sor Lourdes Barahona OSC, Luis María García SJ i el director de cinema Paco Arango. Aquests tres testimonis van coincidir de com Déu ha marcat les seves vides en coses senzilles, en la Paraula o en persones. La jornada va concloure amb la reflexió personal i la posterior Eucaristia.
Diumenge, després de l'oració del matí, els joves van poder trobar-se amb tres testimonis missioners. Van ser els de Roger i Maria, un matrimoni de OCASHA-Cristianos con el Sur, la jove tarragonina Blanca Serres i la missionera franciscana nascuda a corea Francisca Ko. Els tres testimonis van coincidir que abans de les seves experiències existien les pors, però Déu sempre ha estat aquí, per dissoldre els seus dubtes i poder seguir escoltant la seva crida.
Aquest mateix dia, Raúl Tinajero, de la Conferència Episcopal Espanyola, va parlar als assistents sobre el sínode dedicat als joves, i sobre la realitat de l'Església, la fe i els joves en l'Espanya d'avui. La Trobada va finalitzar amb l'Eucaristia, presidida pel secretari de la CEE, José María Gil Tamayo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.