divendres, 13 de juliol del 2018

COL.LABORACIÓ A UN PROJECTE DE LA CIUTAT DE LOMÉ (TOGO)

Les germanes de l’Institut de Sant Francesc d’Assís de Seillon ajuden a pagar medicaments als pobres atesos a l’hospital principal del Togo, que està a la capital, Lomé. Les activitats de « Unite de Don » es fan a l’hospital « Sylvanus Olympio » 

 La delegació de Missions de Barcelona a fet una aportació a la ONG « Makary Blangoua » per tal que el malalts pobres puguin tenir alguns producte farmaceutics més.

 «Anem a visitar regularment al« servei CABANO », aquest servei acull els malalts detinguts, que es troben en un allotjament gairebé insalubre. El menjar de l'hospital és molt frugal. Nosaltres els anem a visitar, els portem: menjar, sabó per rentar la roba i per a la neteja, i també medicaments per als que tenen receptes però que no poden pagar-los, perquè no tenen familia que els ajudi. Els comprem aquells medicaments que no tenim a la nostra farmàcia. Totes aquestes activitats s'han pogut realitzar gràcies a la generositat dels socis de l'ONG « Makary Blangoua » i de totes les persones generoses que donen tot el que poden per alleujar als que pateixen. Que l'amor que mostren pel bé de la humanitat, Déu els hi i torni amb escreix. » Sœur Emilia Alonso Pérez i sœur Géneviève Amoussou 08 DE FEBRERO DEL 2018

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.