dimecres, 28 d’octubre del 2020

 

Mossèn Joan soler sacerdot diocesà de Girona  que pertany a l’institut missioner IEME, ha elaborat  per a les Delegacions de Missions de Catalunya, un itinerari per a  joves  amb el títol: “Jove, la missió t’espera”. S’ha buscat que aquest material  sigui fàcil i senzill d’utilitzar.

Està dividit en sis parts: Església local – Església missionera; Teologia de la missió; Quina missió avui?; El primer anunci de l'Evangeli; animació missionera: fer present la missió en el nostre entorn; animació missionera: SCAM com col·laborar amb la missió.

Aquestes parts ajuden d’una forma senzilla a centrar el tema, aprofundir-hi amb la reflexió d’un teòleg i l’experiència d’un missioner, reflexionar  amb un apunt històric, un text del magisteri i l’Evangeli i l’últim apartat ens ajuda i aconsella  sobre la seva  aplicació.

Amb aquest material les delegacions de missions volem acostar la missió als joves i fer realitat el que ens diu el lema del Domund d’aquest any “Aquí em tens, envia-m’hi “

Clica la imatge per accedir al  material.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.