dijous, 25 de febrer del 2021

Revista Super Gesto 

 

EN AQUEST NÚMERO ...

 Fa un any que l'Organització Mundial de la Salut va declarar com a pandèmia la malaltia del coronavirus. Les nostres vides han canviat des de llavors. No sabem què ens oferirà aquest temps en què la pandèmia ha accentuat la crisi econòmica, les desigualtats socials, la fam, les migracions massives... Però, com diu el papa Francesc, “sabem que les coses milloraran en la mesura en què, amb l'ajuda de Déu, treballem junts pel bé comú, posant en el centre als més febles i desfavorits".

 

Cecilia Andereggen és una jove missionera de 33 anys que així ho fa. Està entregada amb els més necessitats, a Timor-Oriental. L’argentina, Esclava del Sagrat Cor de Jesús, va començar a sentir el cuquet de la missió després de realitzar una experiència missionera a l'estiu quan tenia 15 anys… Actualment recorre les muntanyes a peu i amb moto per a fer arribar l'Eucaristia als llocs més remots del país.

 Ousman Umar també sap molt de la importància en escoltar a qui ho necessita, acollir-lo i ajudar-lo. Ell va arribar a Espanya en pastera, després de mil i una calamitats, i va ser acollit per una família de Barcelona. Avui té una carrera universitària, ha estat premiat per l'ONU, l’ha rebut el papa Francesc, i ha fundat una ONG que ajuda a milers de nens i joves de Ghana -el seu país- perquè completin la seva formació i no hagin d'emprendre un viatge tan perillós com ell.

Supergesto entrevista a José Jiménez Puerta, jove de Jerez de la Frontera que ha viscut un any de voluntariat a Costa d'Ivori al costat del missioner Francisco Arizcuren, recentment mort per Covid-19; mostra el voluntariat missioner a Filipines dels joves de Arcores, ONG dels Agustins Recol·lectes; i ofereix el testimoniatge de Carlos Sola Cruz, jove informàtic que parla de la seva experiència de missió a Panamà.

 Finalment, Juan María González-Anleo insta els joves, en la seva habitual carta, al fet que aprenguin a estar solos. Els portarà a "no ser una ovelleta més" i "saber pensar per si mateixos".

Més informació


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.