divendres, 17 de juny del 2022

Carme Braulio: vint anys a la Delegació de missions

Ha mort aquest 8 de juny la Carme Braulio vinculada pràcticament des dels seus inicis a Agermanament junt amb en Camil Padró (+2022) el seu marit.

A finals dels anys seixanta van viure a la ciutat de Douala al Camerun donant suport a la Casa de Pas. La “casa de pas” tenia diverses funcions: acollir les persones dels grups quan venien a Duala i, si calia, acompanyar-los a fer gestions o a buscar provisions de menjar, material i medicaments; allotjar i acompanyar per la ciutat metges i analistes, que anaven als llocs del seu treball o en tornaven.

 Quan van tornar a Barcelona va substituir a la Montserrat Albó al front de la secretaria de la Delegació diocesana de Missions des de l’any 1982 fins l’any 2002, en que es va jubilar.

Va liderar el grup de dones Shuala Kwuali, durant vint anys, amb les reunions anuals a la “Barraca” –Centre cívic de la Sagrera.

La casa de la Carme i el Camil va ser un lloc de pas i de trobada acollidora per persones que venien  o passaven per Barcelona en relació a les missions.

En el Secretariat agraïm a Déu el regal d’aquests laics compromesos i missioners de La Sagrera.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.