dilluns, 11 de juliol del 2022

Enviament missioner 2022

 


Agraïm la participació en la trobada d’enviament que es va celebrar el dijous passat a l’arquebisbat de Barcelona, presidida pel Sr. Cardenal Mons. Joan Josep Omella.
 Tal com es va dir a llarg de  la trobada, des del Secretariat valorem molt les estades i les experiències en territoris de missió perquè ajuden a apropar-se a la situació social d’aquests països i a donar a conèixer el compromís de l'Església en aquestes comunitats. També és símbol de sinodalitat i de compromís amb l’Església Universal. 
 
El Papa Francesc diu que en aquesta “aventura” no fa falta un “equipament” especial, només “la comunió fraternal amb els que gaudeixen del mateix do”, de la fe, perquè “No hi ha missió sense comunió”.
 
Des del Secretariat de Missions volem seguir aquest “camí” que hem començat “junt” amb vosaltres. Us enviem algunes dates del Secretariat, que poden ser del vostres interès
Secretariat de missions
Arxidiòcesi de Barcelona

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.