divendres, 17 de febrer de 2017

Jove: els missioners et necessitenDes Obres Missionals Pontifícies volem recordar les diferents oportunitats que ofereix als joves per viure la missió.
És el moment de pensar amb horitzons amplis i deixar que Déu ens digui les grans obres que vol fer en la nostra vida en les coses senzilles que ens dóna:

Comencem amb diverses propostes d'OMP, en la següent entrada us oferim la guia  “Compartir la Missió”  on trobareu diferents propostes, i la següent informació fa referència a la trobada missionera de joves .La revista Supergesto manté viu l'esperit missioner dels joves i forma per a la missió.

La Trobada missionera de joves és la gran oportunitat de trobar-se i compartir amb altres joves amb inquietud missionera. Aquest any el lema és "Una cosa et falta ..." (Mc 10,21) "i serà del 21 al 23 d'abril. Veure l'avanç de programa

La guia "Compartir la misión" ofereix moltes possibilitats de col·laborar amb els missioners.

# VeranoMisión és el gran moment en què -aprofitant les vacances- es pot experimentar i conèixer de prop la tasca dels missioners.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

NovetatsLA ACTIVIDAD MISIONERA DEL MES DE ABRIL

Pauline Jaricot: 200 anys Prop. de la FeDosier castellano

Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.