dimarts, 6 d’octubre del 2020

Recursos per a professors/es

 

Les circumstàncies que estem vivint fan que aquest Domund sigui especial i diferent.  Seguin les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem reduït molt el material a enviar, per aquest motiu hem preparat tot el material en format digital i l’hem posat tot junt per tal que els sigui fàcil accedir a ell.  

 

Volem aprofitar  aquesta circumstància  perquè els missioners "entrin" a l'aula i els seus alumnes descobreixin les seves històries.

 

És possible sentir una crida avui? La missió és cosa del passat?  Les històries de diversos missioners, ens ajudaran a  conèixer com l'Església treballa perquè l'Evangeli arribi a tothom.

 

Des que Jesús va enviar als seus deixebles per ser els seus testimonis arreu del món, aquest compromís a seguit amb milers d'enviaments de missioners. Avui continua obert, i tots estem cridats a unir-nos a aquesta crida.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.