dilluns, 5 de setembre del 2016

MOR LA GERMANA  ISABEL SOLÀ A HAITÍ

La monja espanyola Isabel Solà Matas va ser assassinada aquest dissabte a Port-au-Prince per desconeguts que li van disparar mentre conduïa el seu vehicle per un carrer de la capital d'Haití, segons van reportar mitjans de premsa locals.

La missionera congregació de Jesús Maria, de 51 anys i natural de Barcelona , vivia des de fa diversos anys al país caribeny, on estava dedicada a treballar amb persones pobres.
Sola Matas va rebre almenys dos trets i una font de la Policia va dir a la ràdio haitiana que en un primer moment presumeixen que el mòbil del crim va ser el robatori, ja que els atacants es van dur la bossa i altres pertinences de la víctima.
Les informacions radials asseguren que la monja era molt activa entre els sectors més humils de Port-au-Prince, amb qui pràcticament convivia diàriament, sobretot després del terratrèmol que va devastar la capital i altres zones d'Haití al gener de 2010.

El president de la Generalitat se suma a les condolences

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont , ha lamentat avui l'assassinat de la monja catalana Isabel Solà a Haití. En un missatge al seu compte de Twitter, el president ha expressat la seva "condol a la família ia la comunitat religiosa des de la qual servia generosament als més desafavorits", ha dit.

El Papa Francesc recorda a Isabel Solà Matas

El Papa ha recordat a la missionera espanyola Isabel Sola Matas durant l'àngelus d'aquest diumenge 4 de setembre, que ha resat després d'oficiar la canonització de la Mare Teresa de Calcuta. "En aquest moment voldria recordar als que donen la seva vida al servei dels germans en contexts difícils i amb risc. Penso especialment en tantes religioses que donen la seva vida sense res a canvi ", ha assenyalat el Pontífex. "Resem en particular per la monja missionera Isabel, que va ser assassinada fa dos dies a Haití, un país en el qual espero que cessin aquests actes de violència i que hi hagi més seguretat per a tots", va continuar.


EFE , Port-au-Prince 2016.09.03 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.