Intenció Missionera-juliol

Intenció Missionera-juliol
.

dimarts, 15 de novembre de 2016

Mossèn Jordí Gutiérrez Missioner a Xile 

L’arquebisbe metropolità de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, va clausurar l’Any Sant Jubilar de la Misericòrdia, el passat 13 de novembre, en una gran eucaristia a la Catedral de Barcelona. 

Aprofitant aquesta celebració, al final de la missa, l’arquebisbe de Barcelona va anunciar a tots els assistents que Mn. Jordi Gutiérrez marxa a la diòcesi de San Juan Bautista de Calama, a Xile, com a missioner. 

 Amb motiu d'un agermanament entre la diòcesi de Barcelona i la diòcesi de San Juan Bautista des de fa molts anys, Mn. Jordi ha estat proposat per fer una missió a la regió xilena, el pròxim 29 de novembre. Tot va començar arran d'una conferència de Mons. Sebastià Taltavull, fa un any i mig, quan va animar a uns quants sacerdots a fer una missió. A partir d'aquesta crida, Mn. Jordi va sentir-la i va decidir oferir-se. 

 Tal com confessa el Mossèn a l'entrevista: "Sentia una crida a fer una experiència missionera. A sortir de la terra de sempre [...] Sortir i arriscar-se ajuda a viure una situació diferent i més difícil a la que un està acostumat". 

 Mons. Joan Josep Omella va demanar un gran aplaudiment pel seu comiat i va demanar que pugessin els pares del mossèn al presbiteri perquè fessin costat al seu fill mentre el beneïa. Tot seguit, l’arquebisbe i els pares van posar a Mn. Jordi una rèplica petita de la creu del papa Francesc. Va ser un moment molt emotiu per a tots els familiars del mossèn i pels assistents de l’acte.

llista de vídeos de missions


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.

Novetats

Octubre Missioner


Guia Compartir la MIsión 2017
Missioners.cat


Malalts missioners setembre octubre 17


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.