dijous, 4 d’abril del 2019

"Supergesto", la revista dels joves compromesos



La revista "Supegesto" de març-abril  mostra com els joves tenen una missió. Així li ho ha demanat el papa Francesc a la JMJ de Panamà. Han de transformar el món. I han de començar a fer-ho ara, perquè, com els ha dit, ells no són el futur, són "l'ara de Déu". I per aconseguir-ho, els ha suggerit un camí: enamorar-se de Jesús i mantenir viu el seu somni d'amor. Un amor que no aixafa, que no margina ni calla, que no humilia... que estén la mà en el servei i l'entrega.


També ens apropa al Mes Missioner Extradordinari, amb el record d'un gran missioner espanyol, el jesuïta asturià Luis Ruiz Suárez,  "el pare dels pobres", com se’l coneixia a la Xina. Tot un exemple de solidaritat i dedicació als altres, especialment als leprosos. I, també, amb el testimoni d'Antonio López García-Nieto, missioner Corazonista que porta anys treballant a Vanuatu (Oceania)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.