divendres, 12 d’abril del 2019

XIII trobada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya


Les delegacions de missions  de catalunya  patrticipen en la XIII trobada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya amb el lema “aprendre-ensenyar”

El passat 6 d’abril a Sabadell , es va celebrar la trobada anual de mestres   i professors de religió de les diòcesis amb seu a  Catalunya , aquesta es la XIII trobada , que organitza  el Secretariat Interdiocesà d’ensenyament de la religió a Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Aquest any  sota el lema “ APRENDRE –ENSENYAR”


Més de 200 professors i mestres de Catalunya van participar en aquesta trobada , en primer van poder escoltar la ponència  «Frecuentar el futuro. Lectura Pastoral del Sínodo de los Jóvenes» a càrrec de Koldo Gutiérrez, SDB.

Després de compartir l’esmorzar i tenir temps per veure les novetats que ofereixen les editorials en matèria de religió, els mestres i professors es van anar distribuint pels dotze tallers que s’oferien.

Aquest  es el segon any que les Delegacions de missions amb seu a Catalunya hi som presents ,  aquest any oferint el taller:  ”Acompanyem Jesús en la seva infantesa”. Sota el títol “Amb Jesús infant a la mis­sió”,  vam presentar  el projecte quadrien­nal que se’ns proposa des d’OMP; projecte que ens ofereix  una sèrie de recursos pedagògics  inte­ressants i divertits per treballar la missió amb els nens i nenes, i que té una continuïtat de 4 anys , amb la intenció d’atansar als infants a aquest Jesús nen, moltes vegades desconegut per ells, i alhora facilitar als mestres activitats i un itinerari per dur-lo a terme.

Des de les delegacions de missions valorem molt positivament la participació en aquest tipus d’activitats formatives i esperem poder donar-li continuïtat en altres edicions.

Si voleu saber més d’aquest projecte , podeu clicar en aquest enllaç

També us podeu dirigir a la vostra Delegació de missions .

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.