dilluns, 5 de juliol del 2021

Eucaristia Missionera 2021

     

   La catedral de Barcelona acull la  dissetena       Eucaristia Missionera

 

Cada any les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona comparteixen l’Eucaristia Missionera. Una trobada amb els missioners diocesans retornats, els que estan de pas, també amb els seus familiars, i col·laboradors de les delegacions de Missions.

 

«El principal objectiu és valorar el treball incansable dels missioners i missioneres al servei de les missions en distints llocs del planeta i que té com a recompensa donar a conèixer el missatge de Jesús, en especial als més pobres i desvalguts» asseguren des de Secretariat Diocesà de Missions. «Aquesta activitat ajuda als missioners a seguir conservant el contacte amb l’Església que els va enviar i reforça la dimensió missionera de les nostres Diòcesis».

 Aquest any, malgrat que anem tornant a la normalitat d’abans de la pandèmia, per prevenció, com l’any passat, la celebrarem a la Catedral. Hi podrà assistir que vulgui i també es podrà seguir via streaming i per ràdio Estel.

 Es celebrarà a la catedral de Barcelona el proper 17 de juliol a les 19.15 h. L’Eucaristia, presidida pel cardenal Joan Josep Omella, serà l’acte central on es pregarà i es recordarà als missioners que es troben en països de missió.

 Per accedir al canal youtube de la Catedral:    

https://www.youtube.com/channel/UC0GDntXyCh_xE5Alz8gFRSg


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.