dilluns, 14 de març del 2016

DIA D'HISPANOAMÈRICA - 6 de març


DIA D'HISPANOAMÈRICA  - 6 de març



"TESTIMONIS DE MISERICÒRDIA" - Lema 2016 Tres sants apareixen al cartell, canonitzats pel papa Francisco entre els anys 2014-2015: Francisco de Laval, bisbe francès; José d'Anchieta, jesuïta Tenerife i Juníper Serra, franciscà mallorquí. Ells van ser els fundadors de comunitats cristianes a Amèrica: Canadà, Brasil i els Estats Units.

 Actualment hi ha més de 9.000 missioners i missioneres espanyols en les Esglésies locals d'Amèrica. Uns 1.000 són sacerdots diocesans, d'ells gairebé 300 hi ha anat acollint-se a l'Obra de Cooperació Sacerdotal Hispanoamericana (OCSHA) que, des de la seva fundació el 1949, ha enviat més de 2.500 els sacerdots. La tasca d'evangelització, de predicació de la paraula de Déu, de celebració dels sagraments i d'ajuda a la promoció humana i social en tots els sentits, els converteix en autèntics testimonis de la misericòrdia

Preguem al Senyor perquè aquesta tasca els ompli de goig i, nosaltres, la fem possible amb l'ajuda econòmica que necessiten.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.