dilluns, 18 de juliol del 2016

12ª Eucaristia Missionera a Sant Feliu de Llobregat


El passat dissabte 16 al matí es celebrà a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat la dotzena Eucaristia Missionera, de les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona. Fou presidida pel Bisbe Mons. Agustí Cortès Soriano i concelebrada per vuit sacerdots, la majoria missioners.

 El Senyor Bisbe en la seva homilia i en les pregàries, va tenir molt present als missioners, els grups de laics i altres sacerdots, que donen i han donat el millor que tenen per testimoniar el missatge de Jesús en els llocs on són enviats.

 En acabar la Missa els missioners i familiars presents, uns cinquanta, donaren un breu testimoniatge resseguint els diversos continents. Entre ells destaquem el P. Jaume Calvera que va sevir a Sudàfrica i és l’actual director de Mundo Negro. També assenyalem que vingueren de Terol els pares de la missionera de Torrelles de Llobregat, Cristina, que amb l’espòs i els fills han estat sis anys a Bolívia. 

Estaven representatdes les institucions Mans Unides. Ocasha-CCS, Malaria 40 i Makary -Blangoua.

  Els participants, missioners i missioneres, religiosos i laics, gaudeixen molt aquestes jornades perquè senten que ocupen un lloc important en el cor dels nostres bisbats. Desprès de la celebració, varem compartir un refrigeri amb tots els assistents a les dependències de la mateixa Casa de l’Església. Aquesta celebració reforça la dimensió missionera de les nostres Diòcesis, en la Província Eclesiàstica de Barcelona.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.