dimarts, 15 de novembre del 2016

Mossèn Jordí Gutiérrez Missioner a Xile 

L’arquebisbe metropolità de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, va clausurar l’Any Sant Jubilar de la Misericòrdia, el passat 13 de novembre, en una gran eucaristia a la Catedral de Barcelona. 

Aprofitant aquesta celebració, al final de la missa, l’arquebisbe de Barcelona va anunciar a tots els assistents que Mn. Jordi Gutiérrez marxa a la diòcesi de San Juan Bautista de Calama, a Xile, com a missioner. 

 Amb motiu d'un agermanament entre la diòcesi de Barcelona i la diòcesi de San Juan Bautista des de fa molts anys, Mn. Jordi ha estat proposat per fer una missió a la regió xilena, el pròxim 29 de novembre. Tot va començar arran d'una conferència de Mons. Sebastià Taltavull, fa un any i mig, quan va animar a uns quants sacerdots a fer una missió. A partir d'aquesta crida, Mn. Jordi va sentir-la i va decidir oferir-se. 

 Tal com confessa el Mossèn a l'entrevista: "Sentia una crida a fer una experiència missionera. A sortir de la terra de sempre [...] Sortir i arriscar-se ajuda a viure una situació diferent i més difícil a la que un està acostumat". 

 Mons. Joan Josep Omella va demanar un gran aplaudiment pel seu comiat i va demanar que pugessin els pares del mossèn al presbiteri perquè fessin costat al seu fill mentre el beneïa. Tot seguit, l’arquebisbe i els pares van posar a Mn. Jordi una rèplica petita de la creu del papa Francesc. Va ser un moment molt emotiu per a tots els familiars del mossèn i pels assistents de l’acte.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.