dimarts, 22 de novembre de 2016

SEMBRAR ESTRELLES ÉS POSAR LLUM AL MÓN.
 ELS NENS I NENES DE LA INFÀNCIA MISSIONERA 
VOLEN SER ELS SEUS SEMBRADORS

Un any més, l'Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera convida tots els nens i nenes a viure un "Nadal Missioner" essent Sembradors d'Estrelles. Com els missioners, els infants pregonen l'anunci nadalenc als homes i dones dels nostres carrers. Ho fan des de l'alegria que brolla de la fe i des de la gratuïtat, perquè no demanaran res a canvi: només el somriure que els oferiran.

Com ho fem:
Es tracta de posar a cada persona que ho accepti un petit adhesiu en forma d'estrella per a compartir l'alegria nadalenca i recordar a tothom la Bona Nova: el naixement de Jesús. Amb aquest gest, també desitgem felicitat en nom dels missioners que, per amor a Crist i a la humanitat, ho deixen tot i se’n van a altres terres per portar-hi el missatge de Jesús.
Tinguem cura de posar-ne una per persona i de no enganxar-les als mobles.


Per què ho fem:
La idea que porta al carrer els Sembradors d’Estrelles és agrair el seu suport a les persones que, en la jornada del Domund i en altres dates, resen i col·laboren amb els missioners. Igual que a vegades demanem la seva col.laboració per a ajudar els missioners en la seva tasca, ara sortim a regalar en nom d’ells aquestes estrelles. D'aquesta manera aprenem i ensenyem, tant als nens com als grans, que en aquesta vida es pot donar alguna cosa a canvi de res. "Volem ser gratuïts", per això els Sembradors d'Estrelles no admeten donatius. "Em deixa que li regali una estrella? Bon Nadal", és una de les frases amb què posen l'adhesiu a l'abric de les persones que troben.

Volem aconseguir:
- Que els nens se sentin missioners i cridats a ser-ho.
- Que ells mateixos transmetin l'alegria de Nadal en nom dels missioners repartits pel món,
difonent, igual que ells, la Bona Nova.
- Que l'anunci de Nadal i la seva esperança inundi els nostres carrers i arribi a tothom.

Com participar-hi
Els nens i nenes poden preguntar a la seva escola o parròquia, com també a la seva Delegació de Missions, què cal fer per a tenir aquestes estrelles i com preparar-se bé per a "sembrar" pels carrers.

Clica la imatge

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

NovetatsLA ACTIVIDAD MISIONERA DEL MES DE ABRIL

Pauline Jaricot: 200 anys Prop. de la FeDosier castellano

Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.