dijous, 14 de desembre del 2017

SEMBRAR ESTRELLES ÉS POSAR LLUM AL MÓN


Un any més, l'Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera convida tots els nens i nenes a viure un "Nadal Missioner" essent Sembradors d'Estrelles. Com els missioners, els infants pregonen l'anunci nadalenc als homes i dones dels nostres carrers. Ho fan des de l'alegria que brolla de la fe i des de la gratuïtat, perquè no demanaran res a canvi: només el somriure que els oferiran. 


 Per què ho fem.

  La idea que porta al carrer els Sembradors d’Estrelles és agrair el seu suport a les persones que, en la jornada del Domund i en altres dates, resen i col•laboren amb els missioners. Igual que a vegades demanem la seva col.laboració per a ajudar els missioners en la seva tasca, ara sortim a regalar en nom d’ells aquestes estrelles. D'aquesta manera aprenem i ensenyem, tant als nens com als grans, que en aquesta vida es pot donar alguna cosa a canvi de res. "Volem ser gratuïts", per això els Sembradors d'Estrelles no admeten donatius. "Em deixa que li regali una estrella? Bon Nadal", és una de les frases amb què posen l'adhesiu a l'abric de les persones que troben. 

 Com participar-hi.

Els nens i nenes poden preguntar a la seva escola o parròquia, com també a la seva Delegació de Missions, què cal fer per a tenir aquestes estrelles i com preparar-se bé per a "sembrar" pels carrers.

Per baixar els materials clica la imatge.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.