Intenció del Papa -desembre 2018

Intenció del Papa -desembre 2018
.

divendres, 20 d’abril de 2018

Jornada de les Vocacions Natives 2018

El proper 22 d’abril - diumenge del Bon Pastor - l’Església celebrarà la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i la jornada de les Vocacions Natives amb el lema: “Tens una crida.”

LEMA

        "TENS UNA CRIDA". Una frase quotidiana esdevé toc d'atenció per sortir del nostre tancament. Necessitem trencar amb una manera de viure "sorollosa" que ens imposa la societat i que ens impedeix percebre la veu de Déu, la seva crida personal per a cada un. Aquesta crida crucial només espera la nostra resposta per, com diu el Papa, "convertir-nos en protagonistes de la història única i original que Déu vol escriure amb nosaltres ".


OBJETIUS

          Promoure la pregària per les vocacions -particularment, per les d'especial consagració-, perquè l'Amo dels sembrats segueixi enviant obrers a la seva Església.

          Fomentar entre els joves algunes disposicions personals i en grup perquè puguin escoltar la crida de Déu i respondre.

          Impulsar la col·laboració amb l'Obra Pontifícia de Sant Pere Apòstol, perquè les vocacions al sacerdoci i la vida consagrada en els territoris de missió puguin comptar amb recursos per a la seva formació i sosteniment.

          Donar suport econòmicament a les vocacions sorgides en les Esglésies de la geografia missionera, a través de "beques d'estudi" per seminaristes i novicis / es, i de "estipendis de missa" per a formadors i professors.

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

llista de vídeos de missions


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.

Novetats

"Concurso de Infancia Misionera 2018 ¡CUENTA LA NOTICIA! CREA TU REVISTA


Pincha en imagen para acceder a las bases del concurso


Mes misionero extraordinario- octubre 2019


Guia "Sembradors d'Estrelles"


"Malalts missioners novembre-desembre


"Amb Jesús a Betlem" materials novembre desembre

ompress | OMP

Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior esquerra.