dimarts, 17 de juliol del 2018

14 anys commemorant els missioners


La tradicional Eucaristia Missionera celebra el seu catorzè aniversari al Palau Episcopal de Barcelona 

 14 anys de la tradicional Eucaristia Missionera de les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona. Els missioners de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa; han celebrat l’eucaristia en què Barcelona ha estat amfitriona; en una celebració presidida pel cardenal Joan Josep Omella a la capella del Palau Episcopal.

 La vocació missionera

 “Cal viure la vocació missionera que tots portem dins” ha assegurat Omella en la seva homilia“. Cadascú ha d’escoltar l’Esperit Sant per escollir la seva missió”. Ha estat una 14 anys commemorant els missioners | 2 eucaristia perquè Maria mare de l’Església evangelitzadora ajudi als missioners a comprendre i a estimar el món d’avui. Un acte que ha comptat amb tots els missioners i missioneres que es trobaven a la ciutat. A més, també hi ha hagut l’assitència dels seus familiars, col·laboradors i amics de les delegacions de missions.

 Pel que fa a les missions, el seminarista de 5è any de la parròquia de la verge de la Pau, Diego Pino, ha parlat sobre la seva futura missió a Madagascar, lloc on el cardenal Omella dirigirà uns exercicis espirituals. També ha explicat la seva il·lusió per poder arribar a ser missioner en un futur.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.