dijous, 17 de gener de 2019

Jornada de la Infància Missionera: 
27 de gener de 2019, diumenge 
«Amb Jesús, a Betlem. Quina Bona Noticia!» 


Comencem l’any amb la celebració de la Jornada Missionera més bonica, INFÀNCIA MISSIONERA! 

 Iniciem la campanya amb Jesús, aquesta és la gran noticia missionera: Déu s’ha fet nen, un de nosaltres, per estimar-nos a tots. Betlem va ser el lloc escollit i nosaltres, ara, els anunciadors de la BONA NOTICIA! 

 Infància Missionera és una Obra meravellosa de l’Església, la seva missió és justament aquesta: anunciar als infants de tot món que Jesús ha vingut per estar amb ells.

 Els cristians d’avui ens prenem seriosament aquesta urgència? Som sensibles, en el nostre món, a les necessitats dels infants que encara no se senten estimats per Déu? Jesús és la millor noticia per les dones i homes arreu del món. Jesús mateix és el missatge més important que podem rebre.

 Aprendre des de la infantesa a parlar amb Jesús com parlem amb un amic, començar a confiar en el Fill de Déu amb naturalitat, amb llibertat, amb amistat. Es un gran repte per a nosaltres, els adults.

 Aquesta és la BONA NOTÍCIA que nosaltres estem convidats a compartir, a celebrar i a anunciar: l’alegria de sentir-nos estimats. Déu ens abraça fortament amb la seva infinita misericòrdia i ens dóna força per a fer el mateix! 


 Directors de OMP 
 dels bisbats amb seu a Catalunya

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

NovetatsLA ACTIVIDAD MISIONERA DEL MES DE ABRIL

Pauline Jaricot: 200 anys Prop. de la FeDosier castellano

Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.