dimecres, 23 d’octubre del 2019

El Tren Missioner – Domund 2019 a Montserrat


En el Mes Missioner Extraordinari, declarat pel Papa Francesc, el dissabte passat dia 19 d’octubre, es va fer la trobada del Tren Missioner – Domund 2019, organitzada per Cristians Sense Fronteres conjuntament amb les direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies dels bisbats amb seu a Catalunya.

Al voltant de 400 persones,  van participar-hi procedents dels Arquebisbats i Bisbats de Barcelona, Girona, Lleida, Sant Feliu, Vic, Tarragona, Tortosa i l’Urgell. Un total de 28 grups entre parròquies, escoles i altres grups de pastoral van poder gaudir d’un programa ple d’activitats que anaven des d’espais de música i ball, a estones de reflexió , una Eucaristia i un espai de testimoni missioner. 

Van acompanyar-los el cardenal de Barcelona, Joan Josep Omella i auxiliars, Antoni Vadell i Sergi Gordo, l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, el bisbe de Vic, Romà Casanova, el bisbe de Lleida, Salvador Giménez i el bisbe de Tortosa, Enric Benavent, que feia d’amfitrió de l’acte al ser el bisbe responsable en l’àmbit de les missions a la Conferència Episcopal Tarraconense. 

La jornada finalitzà amb una Festa d'enviament, moment en que els participants van manifestar el seu compromís de ser testimonis de la seva fe, i per tant missioners en els seus entorns més propers: a la família, a l’escola, amb els amics...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.