dilluns, 28 de desembre del 2020

INFÀNCIA MISSIONERA 2020 "Amb Jesús de Natzaret SOM FAMÍLIA"

 Jornada de la Infància Missionera
«Amb Jesús a Natzaret. Som família»
Diumenge, 17 de gener de 2021

 

Diumenge 17 de gener celebrem la Jornada de la Infància Missionera, principal Obra de l'Església universal, i de cada Església diocesana en la pastoral missionera amb els nens i nenes. 

Aquest servei missioner, que oferim des de les delegacions diocesanes de Missions, es realitza amb el protagonisme dels mateixos infants. És Jesús qui els ha donat una missió molt important en l’Església i en el món: “I els prenia en braços i els beneïa tot imposant-los les mans” (Mc 10, 16). Jesús els presenta com a destinataris i com a part essencial de la seva missió.

Els nostres infants es mereixen aprendre a viure molt a prop de Jesús i molt a prop dels altres nens del món. La celebració d’aquesta nova jornada s’emmarca dintre del recorregut del projecte educatiu d'Infància Missionera: "Amb Jesús Nen a la Missió", guia pràctica per a treballar actituds cristianes bàsiques com l’amor, el servei, la generositat, la veritat, etc. Caminant amb Jesús, sentiran el gran amor que els té i la missió important que tenen a fer com a nens i nenes.

Durant aquest curs, III any, coneixerem com era la vida familiar i social de Jesús. Descobrirem que també pertanyia a una comunitat, que compartia la seva fe amb els seus germans, que des de casa seva i amb la família també va ser missioner.

Aquesta jornada missionera , encara que sigui de cara els infants, vol ser una invitació als adults: pares, educadors, mestres, catequistes... a transmetre als nostres infants i joves aquest compromís missioner.

Des de les Delegacions de Missions us oferim els materials d’animació d’aquesta jornada que ens ajuden en les dinàmiques de formació i acompanyament missioner.


Tot el que rebeu vol ser un recull dinàmic i proper, que susciti amb els nostres nens i nenes el desig de compartir amb altres infants, mitjançant la pregària i l’ajuda econòmica, l’alegria de sentir-nos família de Jesús.

DELEGATS DE MISSIONS DE CATALUNYA

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats



PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

ENCUENTRO MISIONERO OCASHA

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.