dilluns, 19 de juliol de 2021

 

Eucaristia missionera 2021

 


El dissabte dia 17 de juliol, les tres  Delegacions de Missions de la Província Eclesiàstica de Barcelona van celebrar la dissetena  Eucaristia Missionera. 

La situació generada per la pandèmia segueix afectant aquesta trobada anual.

L’Eucaristia es va celebrar  a la catedral de Barcelona, així es va retransmetre en directe pel canal de Youtube de la catedral.

Es va recordar i pregar pels 207 missioners i missioneres que es troben treballant en països de missió. També es recordaren alguns missioners difunts recents i més distants en els anys.

 L’homilia del cardenal Joan Josep Omella, que era qui presidia la celebració, va iniciar-la recordant als missioners i missioneres i agraint la tasca d’aquests en anunciar la Bona Nova de Jesús i la tasca social que realitzen.

De l’Evangeli va destacar la referència al pasturatge de Jesús que ells i elles difonen amb testimoniatge.

Al finalitzar l’homilia el cardenal va demanar  als joves que sentin la crida,  que siguin generosos i que tots treballem per revifar l’acció missionera en les nostres diòcesis.

L’Església és misteri de comunió. La missió neix de la pregària i de l’Eucaristia.

Enllaç de la gravació: https://youtu.be/fIbo8OouATg

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

NovetatsLA ACTIVIDAD MISIONERA DEL MES DE ABRIL

Pauline Jaricot: 200 anys Prop. de la FeDosier castellano

Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.